ABBA objavila (recimo) novu pesmu! Snimljena je još 1978. i niste je čuli

- "Just A Notion" smešno srećna pesma i nadam se da će vas oraspoložiti u ovim tamnim vremenima - rekao je Bjorn Ulveus, jedan od članova grupe ABBA

  • 0
Eurovision, Eurosong, Evrovizija Foto: Tanjug/AP

Grupa ABBA vratila se na svetsku muzičku scenu, pri čemu je najavila da će izbaciti novi album 5. novembra. Polako, ali sigurno, već promovišu nove pesme. Nakon numera "I Still Have Faith In You" i "Don't Shut Me Down", ABBA je izbacila i kompoziciju pod nazivom "Just A Notion".

Pesma je snimljena davne 1978. godine, međutim nikada nije objavljena. Do sada.

- "Just A Notion" smešno srećna pesma i nadam se da će vas oraspoložiti u ovim tamnim vremenima. Vikipedija kaže da je ova pesma snimljena u septembru 1978. godine, što je tačno. To je stavlja između albuma ABBA i "Voules-Vouz" i bila bi uključena u ovo drugo (album Voulez-Vous) da se nismo odlučili protiv toga. Zašto smo se odlučili protiv toga? Gledajući unazad, nemam pojma. Dobra je pesma sa sjajnim vokalima. Znam da smo je pustili izdavaču u Francuskoj i još par ljudi kojim smo verovali i, ako se sećam, dopalo im se. Tako da je misterija i ostaće misterija - rekao je Bjorn Ulveus, jedan od članova grupe ABBA.

Inače, koncert grupe ABBA, koji će izgledati tako što će na sceni svirati i pevati ABBAtari (hologrami Agnete, Ani-Frid, Benija i Bjorna iz mlađih dana) održaće se, kako piše "Daily Mail", 27. maja 2022. godine u ABBA Areni, specijalizovanoj vrhunskoj sali sa 3.000 mesta koja se nalazi u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u Londonu.

Do novog albuma, poslušajte i pesmu "Just A Notion":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA