Prva u seriji Headlinerovih tribina o domaćoj muzičkoj industriji 23. novembra u jazz kantini Lisabon

Na tribini će, između ostalih, učestvovati Vladimir Graić – direktor PGP RTS, Rodoljub Stojanović – vlasnik Multimedia Music i član UO OFPS, Nikola Čuturilo – muzičar...

  • 0
Koncert Foto: Pixabay

Portal Headliner.rs u sklopu svog festivala Mobil Music Fest, organizuje prvu u seriji tribina koje mladim muzičarima treba da pruže uvid u to kako funkcioniše domaća muzička industrija.

Tema prve tribine, koja će biti održana u Jazz Kantini Lisabon, 23. novembra od 18h, je “Imam pesmu – i šta sad?”.

U sklopu razgovora sa priznatim stručnjacima iz različitih oblasti muzičke industrije pokrenuće se pitanja kao što su – kako da mladi umetnik snimi prvu pesmu, gde i pod kojim uslovima, na koji način da je ponudi izdavaču, koja su njegova autorska i izvođačka prava, kako da radi na svojoj promociji, kolika su pomoć u tome društvene mreže…

Na tribini će, između ostalih, učestvovati Vladimir Graić – direktor PGP RTS, Rodoljub Stojanović – vlasnik Multimedia Music i član UO OFPS, Nikola Čuturilo – muzičar i predsednik UO Sokoja, Nenad Kuzmić – muzički direktor radija beograd 202, Maja Cvetković iz Bbenda E -Play – ujedno i predstavnik organizacije Prava intepretatora, Jadranka Janković-Nešić – muzički novinar i PR, Marija M. Karan – muzički pedagog i novinar Headlinera, Vojislav Đurašinović – muzičar i vlasnik kluba Wurst Platz, Milena Branković – pevačica benda Trigger… Tribinu će voditi Ljiljana Zdravković – muzički PR, voditelj podcasta “Backstage Pass” i pevačica benda The Bite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA