≫ 

Virtuelni nastup grupe ABBA i u Americi? Švedski sastav bi mogao da zaradi neverovatnu svotu novca

Revolucionarni šou počinje u istočnom Londonu sledećeg maja

  • 0
ABBA

Printskrin: Youtube/ABBA

Švedska pop grupa ABBA, koja je ostvarila izuzetan povratak na muzičku scenu posle 40 godina objavom novog albuma pod nazivom "Voyage", mogla bi da zaradi "skoro milijardu funti" od "rata za nadmetanje" koji su pokrenula tri hotela u Las Vegasu koji očajnički žele da obezbede novi koncertni nastup benda.

Prema izveštajima, MGM Resorts, Caesars Palace i Resorts Vorld bore se da pronađu adute i ugoste koncertni šou ABBatar supergrupe, Abba Voyage.

Revolucionarni šou počinje u istočnom Londonu sledećeg maja, a insajderi su za The Sun otkrili da se nada da će nastup biti i u Americi

Kvartet će se pojaviti kao digitalno kreirane verzije sebe zajedno sa desetočlanim bendom.

- San bi bio da se nastup preseli u Sjedinjene Američke Države nakon što se pojavi u Londonu i u Vegasu, veruje se da bi grupa mogla da zaradi skoro milijardu funti. Planovi su u ovom trenutku usredsređeni na predloženo otvaranje 2024. koje bi se poklopilo sa 50. godišnjicom pobede na Evroviziji, kada je ABBA pobedila sa pesmom "Waterloo".

- ABBA-ina privlačnost je globalna i bilo bi sjajno imati ovu novu tehnologiju avatara u Vegasu - navodi izvor, a navodi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA