Grupa Mötley Crüe prodala svoj katalog za nestvaran novac

- Ovo je više od obične značajne transakcije - rekao je generalni direktor BMG-a Hartvig ​​Mazuh

  • 1
Motley Crue Foto: Profimedia/Zuma Press/Mairo Cinquetti

Grupa Mötley Crüe prodala ceo svoj katalog snimaka kompaniji BMG za prijavljenih 150 miliona dolara (112 miliona funti).

Uprkos tome što se Varieti poziva na izvore koji kažu da je posao otprilike oko 150 miliona dolara, drugi izvori tvrde da je „značajno niži“.

Govoreći o ugovoru, bend je rekao: "Neverovatan je osećaj sarađivati sa našim novim partnerima u BMG-u. Njihov veliki uspeh u roku učinio ih je savršenim domom za nastavak očuvanja i rasta našeg muzičkog nasleđa, osiguravajući da uvek ostanemo na vrhu.", naveo je bend u zajedničkoj izjavi.

- Nakon što smo radili rame uz rame sa BMG-om više od jedne decenije, odnos koji smo razvili i uspeh koji smo postigli tokom godina učinili su ovo veoma lakim prelazom na poverenje ovog dragocenog kataloga rokova - rekao je menadžer Alen Kovak

- Ovo je više od obične značajne transakcije. Ovo je novo poglavlje za izvanredan katalog. Malo bendova razume mit i magiju roka kao što to čini Mötley Crüe - dodao je generalni direktor BMG-a Hartvig ​​Mazuh, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Breitling

    1. decembar 2021 | 22:49

    Kakav je ovo Bend .Kakva je ovo paklena Ekipa Sastali se kao klinci ,i snimili prvi album koji ih je odmah bacio u visine ..’Mick Mars neverovatan gitarista .Tommy Lee ludak za Bubnjevima .Nikki Sixx Majstor svog zanata ,Vince Neil ženskaroš …Imao sam tu srecu da ih gledam na njihovoj oproštajnoj turneji 2015 .Šta su ovi ljudi sve prošli .Preporučujem ljubiteljima Grupe da pogledaju njihov film The Dirty ,ima ga na Netflixu..Dr.Feelgood Najbolji Album u HM muzici …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA