Pesma koju je Britni Spirs navodno posvetila Džastinu Timberlejku

Bio je to odgovor Britni na Džastinovu pesmu kojoj je on njoj posvetio

  • 0
Džastin Timberlejk, Britni Spirs Foto: Profimedia/Supplied by LMK /IPA, Tanjug/AP

Britni Spris danas, 2. decembra, slavi svoj 40. rođendan. Tokom svoje karijere otpevala je veliki broj hitova. Za jedan se priča da ga je navodno posvetila svom nekadašnjem dečku, pevaču i glumcu Džastinu Timberlejku.

U pitanju je pesma "Everytime" iz 2004. godine. Navodno, Britni je na taj način reagovala na Džastinov tadašnji hit "Cry Me A River", koja je posvećena Spirsovoj.

Britni je svojevremeno rekla da ju je napisala u teškom trenutku u životu, a pretpostavlja se da je u pitanju njen raskid sa Timberlejkom.

"I may have made it rain

Please forgive me

My weakness caused you pain

And this song is my sorry", su stihovi iz pesme "Everytime" koji navodno predstavlja odgovor Džastinu na pesmu "Cry Me A River", piše songfacts.com.

Džastin Timberlejk - "Cry Me A River":

Inače, Britni Spirs nikada nije rekla da je pesma "Everytime" o Timberlejku, ali njena koscenarista i prijateljica Anet Artani jeste. U razgovoru sa muumuse.com, (Anet)  je navela da je hit ("Everytime") odgovor na pesmu "Cry Me A River", kao i na razne intervjue Timberlejka, koji se nisu dopali Spirsovoj.

Britni Spirs - "Everytime":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA