Uzbudljiv koncertni decembar u Kombank dvorani

Na repertoaru događaja: koncert Željka Vasića, dečija predstava "Lepotica i zver", veliki koncert SARS-a posle šest godina, repriza koncerta Sergeja Ćetkovića, prvi nastup Jelene Tomašević i Željka Samardžića u Kombank dvorani ali i mjuzikl "Veselo devojačko veče"

  • 0
Kombank dvorana

Foto: KD promo

Karte u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a

Iako je epidemiološka situacija otežala održavanje kulturnih i koncertnih dešavanja tokom prošle godine, uz uvedene mere (zeleni sertifikat i za pojedine događaje besplatne antigenske testove na ulazu), Beograđani će ovog decembra, ipak komotno moći da uživaju u raznovrsnom repertoaru koncerata i ostalih događaja u Kombank Dvorani.

Kao i svake godine, decembarski koncert Željka Vasića očekuje poklonike njegove muzike tradicionalno, u petak 10. decembra. Vasić će se u dobro poznatom maniru opet družiti sa svojom publikom i uz čuvene pop hitove nastale u toku njegove obimne karijere, napraviti dobar uvod u predstojeći vikend.

Vrlo brzo njega će u sličnom maniru svojim koncertnim nastupima zapratiti i Sergej Ćetković, kao i Jelena Tomašević, čiji su nastupi zakazani za 18. i 22. decembar. Naime, dok će Tomaševićeva prvi put održati solistički nastup u Kombank Dvorani, Ćetković ovoga puta reprizira nastup od 18. novembra kada je publiku razgalio do maksimuma svojim repertoarom i priredio veče za pamćenje, ujedno probivši led nastupom na Velikoj sceni kultnog prostora.

Kada su u pitanju porodice i najmlađi sugrađani, pravo osveženje na repertoaru je dečija predstava nastala kao adaptacija čuvene bajke LEPOTICA I ZVER , a koja će biti odigrana u nedelju 12. decembra u popodnevnom terminu namenjenom porodicama , u 15h.Predstava nastala po tekstu Stevana Koprivice i režiji Miloša Jagodića je višeslojna bajka za decu i odrasle koja govori o snazi snova i moći ljubavi u odnosu na materijalne vrednosti, zbog čega je izuzetno aktuelna i danas.

I Big Bend RTS nastupiće kao deo velikog džez spektakla koji će u organizaciji CEBEF-a biti održan 16. decembra, u Kombank Dvorani. U pitanju je izvođenje čuvene opere "Toska", koju je komponovao italijanski kompozitor Đakomo Pučini, ali ovoga puta u džez aranžmanu Petera Rajter Šauba. Kao solisti nastupiće čuveni džez muzičari Martin Auer, truba, Frančesko Santuči, tenor saksofon i Edrijen Mirs, trombon, a zvuk njihovih instrumenata predstavljaće glavne operske uloge – Tosku, Kavaradosija i Skarpiju.

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike : „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića, biće održan prvi put na Velikoj sceni 23. decembra. U ovom muzičko- scenskom spektaklu Vukotić "priča priču" o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput "Andrea", "Apsolutno tvoj", "Hajde da ludujemo", "Jutro je" i mnogih drugih, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U ovom mjuziklu isprepletene su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti.

Među koncertima koji nas očekuju krajem decembra su i Rambo Amadeus i Five Winnetous (26.decembar), solistički koncert Željka Samardžića (24.decembar), a uoči Nove godine 28.decembra i Nikola Vranjković zasviraće drugi put u Kombank dvorani.

Kombank dvorana

Foto: KD promo

Podsećamo, za događaje do 500 ljudi nije potrebna kovid propusnica, ali se maksimalno poštuje razmak među posetiocima, kao i epidemiološke mere.

Karte u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a

Poseti sajt Kombank dvorane

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA