≫ 

Džoni Štulić odgovara na tvrdnje da je "bio ubeđen da ga prati KGB": To je štos sa malog fudbala!

Legendarni pesnik i muzičar je objasnio kako je došlo do pominjanja sovjetske službe

  • 16
Branimir Štulić Džoni

Foto: Printscreen Youtube/Petrovic Petar

Branimir Džoni Štulić, tvorac Azre i najveći rok muzičar Jugoslavije, odgovorio je na izjavu estradnog menadžera Kikija Zurovca.

Ovaj je, naime, u intervjuu Kuriru, rekao, citiramo: "Interesantno je bilo raditi sa Štulićem. Poslednji koncert je bio u Šibeniku. On je tada, inače, bio ubeđen da ga prati KGB, da ga juri sovjetska tajna služba... Na pola koncerta je tražio da ga vozim na aerodrom u Zagrebu, otišao je za Utreht i evo ga tamo i dan-danas."

Evo Štulićevog odgovora:

"NEMA TOGA KO SE NIJE OGREBAO NA MOJ RAČUN"

"Nije istina da me igde vozio, a kamoli na aerodrom (zadњi nastup je bio u Puli, koji tjedan posle Šibenika). Ja sam za tu turneju ‘83. imao Breginu ekipu: Raka Marić je ugovarao svirke, a ovaj Kiki je bio u odvojenoj, kamionskoj ekipi, zadužen za svetla i utovar i istovar tehnike (bila su dvojica, plus jedan moj čovek, plus posuđeni vozač). Pred svirku sam se zagrijavao igrajući fudbal na male goliće, tri protiv tri, moja ekipa (čovek na mikseru i taj sa utovara) protiv Bregine ekipe (ta dvojica i treći koji je pomagao Raki) i uvek smo ih pobeđivali, što im nije bilo pravo i bili su veoma љuti (što je mene iznenadilo), pogotovo jer sam igrao u klompama (što bi tek bilo da nisam igrao u njima), ktome imao sam običaj prosipati štoseve za vreme igre (to je što se tiče KGB-a), jer bi se oni onda smejali i u tom času bi, naravski, stali, a mi smo im na to gol zabijali. Još uvek je zbog toga љut i nije mi to zaboravio, pa mi se sada, kao uspešan biznismen, sveti.”

B. Štulić

Video: Juga mi fali kao i mlečni zubi: Jurica Pađen o muzici, Džoniju Štuliću, SFRJ i životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    6. decembar 2021 | 21:51

    Jedan je Dzoni!

  • Vitez Koja

    6. decembar 2021 | 22:51

    Sviđa mi se njegov stav i istrajnost u tom stavu, iako bih vrlo rado voleo da odem na koncert Azre.Tim svojim stavom je rekao da ne želi da bude deo ove ludnice koja već traje više od 30 godina, niti da se opredeljuje kojoj grupi ludaka treba da pripadne.Čovek je umetnik u pravom smislu reči i verovatno je ceo život vaspitavan i živeo po nekim svojim načelima, koje si trebao u trenutku da promeniš, samo zato što te neki drugi lože.Pogotovo što te lože oni kojima ljudski život, opšte dobro i bilo šta normalno nije interes, već samo sopstvena guz.ca.Veliki pozdrav za Džonija!

  • Nosmoking

    6. decembar 2021 | 23:15

    Azra je top, Dzoni legenda!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA