≫ 

Bajaga je Čoli ponudio svoj hit "Kad hodaš": I potpuno razume zašto je Zdravko rekao "ne"

Priča je sasvim drugačija

  • 3
Zdravko Čolić, Bajaga

Foto: ATA images

Momčilo Bajagić Bajaga je nedavno otkrio pravu istinu o svom odnosu sa Zdravkom Čolićem, barem kada je u pitanju hit "Kad hodaš". Već neko vreme šuška se kako se Čola duboko kaje što je svojevremeno dobio ovu pesmu.

Frontmen grupe Bajaga i Instruktori navodi da priča sasvim drugačija.

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu, iskreno, slabiju verziju koju sam mu prvo ponudio i koju on nije prihvatio - rekao je Bajaga i dodao:

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u Ribljoj čorbi i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš",.. iskreno, ja nisam dobro završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju, kao što nije ni Čola - rekao je muzičar.

Bajaga navodi da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesmu, uvek možeš i ti da je otpevaš - rekao je Bajaga u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Bajaga i Instruktori - "Kad hodaš":

Riblja čorba - "Kad hodaš":

Video: Da li se iza Bajaginih pesama kriju istinite priče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA