Generacija 5 nastupa u Amerikani

Jedan od naših najpoznatijih r'n'r bendova slavi 44 godine postojanja nastupom u Domu omladine

  • 0
Generacija 5 Foto: Hadži-Aleksandar Đurović

U susret jubileju – više od četiri decenije postojanja na rock sceni – Generacija 5 je rešila da obraduje svoje fanove spektakularnim koncertom u sali Amerikana Doma Omladine.

"Dolazim za 5 minuta", "Najjači samo ostaju", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Umoran od svega" i "Povedi me u noć" samo su neki od hitova koje će beogradska publika imati priliku da čuje sledećeg petka.

Sem po beskompromisnoj i virtuoznoj svirci, Generacija 5 poznata je i po studijskom i koncertnom radu za najpoznatije pevače i grupe – Zdravka Čolića, Bajagu, Olivera Mandića, Željka Bebeka, Kerber, Divlje jagode, Dadu Topića, Slađanu Milošević, Viktoriju i Vajtu između ostalih.

Današnju postavu benda čine: gitarista Dragan Jovanović Krle, klavijaturista Dragoljub Ilić Ilke, basista Miloš Stojisavljević Cajger, bubnjar Radoš Ćapin Raša i pevač Miloš Bajat.

Za koncert Generacije 5 potrebna vam je samo ulaznica koju možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online www.tickets.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA