≫ 

Tajno okupljanje: Rolingstonsi održali svirku u Londonu za koju niko nije znao

Emotivno veče u jednom klubu u Londonu

  • 0
Rolling Stones Roling Stons Foto: Tanjug/AP

Rolingstonsi su 6. decembra imalu tajnu svirku u jednom klubu u Londonu u čast svog preminulog kolege iz benda Čarlija Votsa.

Muzičar Džuls Holand je takođe učestvovao u ovom nastupu, kao i Dejv Grin (Votsov prijatelj iz detinjstva i čest saradnik u njegovim džez bendovima), Ben Voters, Aksel Cvingenberger i mnogi drugi.

Nastupili su i muzičari koji idu na turneju sa Rolingstonsima. Saksofonista Tim Ris odsvirao je specijalnu kompoziciju pod nazivom "Blues For Charlie", pevačica Liza Fišer je izvela "Trouble On Mi Mind", a zatim joj se pridružio Bernard Fauler u duetu na gospel pesmi "Up Above My Head".

Charlie Watts,  Čarli Vats Čarli Vots Foto: Tanjug/AP

Veče je završeno improvizovanim džem sešnom od strane Votsovih kolega iz grupe - Mika Džegera, Ronija Vuda i Kita Ričardsa koji su izveli numere "Shame Shame Shame" i "Down the Road Apiece“.

Dugogodišnji bubnjar Stonsa Čarli Vots umro je u 80. godini u avgustu.  Stiv Džordan, koji je u početku menjao Votsa dok se Čarli oporavljao od operacije, sada je stalni bubnjar Rolingstonsa na turneji, piše NME.

Video: Zvezde svetske muzičke scene napravile koncerte iz svojih domova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA