≫ 

Kultna pesma „Mama" grupe Van Gogh u novom akustik live spotu

Akustik spot za pesmu "Mama" samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta

  • 0
Van Gogh Foto: Marko Edge

Spot za akustik verziju pesme "Mama", najava je ekranizovanog akustik koncerta grupe Van Gogh, u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na You tube kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone grupe Van Gogh, poručuje frontmen Zvonimir Đukić Đule.

Da hit ne odoleva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu "MAMA" (sa albuma STRAST iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019.godine.

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mestu, ponovo uživo čuju bend.

- Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava - ističe Đukić.

Na koncertu su podsetimo u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: Viline vode, Mama, Za godine tvoje, Opasan ples, Tanka nit, Klatno, Nešto vuče me dole, Da li zna, Kolo, Anđele moj brate i mnoge druge.

Akustik spot za pesmu "Mama" samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom You Tube kanalu grupe Van Gogh.

Podsetimo, veoma kreativan tokom čitave pandemije, Van Gogh je posle radijskih singlova sa novog albuma, pesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran" u junu 2021. godine objavio i spot za pesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma "More bez obala". Takođe, imao je i aktivno koncertno leto svirajući širom regiona. Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Đukića Đuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA