≫ 

Nikad viđene fotografije članova benda Ekatarina Velika: Zavirite i vi u svoju arhivu

Na slikama se nalaze Bojan Pečar i Milan Mladenović na jednoj, odnosno Margita Stefanović Magi i Srđan Žika Todorović na drugoj

  • 1
Ekatarina Velika - EKV Printskrin: RTS 3

Zadužbina Milana Mladenovića je na svojoj Fejsbuk stranici objavila nikad viđene fotografije članova benda Ekatarina Velika. Na slikama se nalaze Bojan Pečar i Milan Mladenović na jednoj, odnosno Margita Stefanović Magi i Srđan Žika Todorović na drugoj.

- Bojan i Milan / Magi i Žika iz arhive oštrog oka Vuka Vidora. Ove možda i nikada ranije viđene fotografije nastale su na snimanju albuma ,,Samo par godina za nas" 1989. godine.

Hvala Vuku što je zavirio u svoju arhivu, a pozivamo i vas da učinite isto i da direktno učestvujete u stvaranju jedinstvene arhive Zadužbine, koju planiramo da učinimo dostupnom kao javno kulturno dobro.

Ukoliko ste voljni da unapredite fond Zadužbine, a posedujete fotografije, video snimke, novinske isečke, omote ploča, kaseta, ulaznice sa koncerata EKV-a, Katarine II, Limunovog drveta, Šarla akrobate, Angel's Breatha, autograme ili bilo koji drugi materijal, pišite nam na 𝐚𝐫𝐡𝐢𝐯𝐚@𝐦𝐢𝐥𝐚𝐧𝐦𝐥𝐚𝐝𝐞𝐧𝐨𝐯𝐢𝐜.𝐜𝐨𝐦 - navodi se u objavi.

Evo i tih fotografija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA