Kako su Havijer Bardem i Penelope Kruz naterali Prinsa da kasni na svoj nastup pun sat

Španski glumac ispričao je ovu zanimljivost u emisiji "The Tonight Show" voditelja Džimija Felona

  • 0
Javier Bardem, Penélope Cruz, Prince

Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Avalon/Retna/Photoshot

Glumac Havijer Bardem je rekao da su on i njegova supruga i koleginica Penelope Kruz "krivci" što je legendarni muzičar Prins jednom zakasnio na svoj koncert. I to čitav sat.

Glumac je u emisiji "The Tonight Show" voditelju Džimiju Felonu objasnio da su on i njegova supruga (Penelope Kruz) večerali u Prinsovom domu u Londonu sa španskim umetnikom Đordijem Molom. Muzičar je te iste večeri imao i nastup.

- Večerali smo i uzeli dezert i pili piće, dva pića, i bili smo u fazonu: "Niko ne dolazi ovde da nas pokupi" - rekao je Bardem i nastavio:

- Izašao sam iz sobe i rekao: "Hej, ovde smo. Da li smo završili? Jesmo." Onda je Prins došao i rekao: "Jeste li gotovi?" (glumac je rekao) "Da." - prisetio se Bardem.

Glumac je rekao da je Prins potom poslao njega i njegovu supruga na njihova mesta i koncert je počeo vrlo brzo nakon toga.

- Bili smo u fazonu: "O moj Bože, čekali su sat vremena da završimo večeru." Dakle, to je moja priča o holivudskoj zvezdi – naterao sam ljude da čekaju sat vremena. Tako mi je žao... Nisam znao. Kunem se Bogom, nisam znao - rekao je Bardem, piše NME.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA