≫ 

Elton Džon ima kovid 19, otkazao dva koncerta u Americi

Muzičar je oproštajnu turneju „Farewell Yellow Brick Road“ započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta

  • 3
Elton John, Džon

Foto: Tanjug/AP

Uprkos tome što je vakcinisan i sa trećom dozom, Elton Džon je oboleo od kovid 19 i primoran je da odloži dva oproštajna koncerta u Dalasu.

Džon „ima samo blage simptome“ i raduje što će se uskoro vrtatiti na scenu i nastaviti oproištajnu turneju “Farewell Yellow Brick Road”, prenosi AP.

Kako se navodi, bilo je planirano da sedamdesetčetvorogodišnji pevač nastupi na bini “American Airlines Center” u Dalasu 25. i 26. januara, a fanovi bi trebalo da zadrže svoje ulaznice, jer će "novi termini otkazanih koncerata uskoro biti objavljeni.“

Muzičar je oproštajnu turneju „Farewell Yellow Brick Road“ započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta.

Zbog pojave epidemije korona virusa on je odložio nastupe u SAD, planirane za 2020., koji su nastavljeni 19. januara ove godine u Nju Orleansu, a takođe su planirani koncerti u Hjustonu, Čikagu, Detroitu, Torontu, Njujorku i Majamiju.

Džon je ranije saopštio da odlaže evropske koncerte na svojoj svetskoj turneji do 2023. kako bi mogao da operiše povređeni kuk, navodi AP.

Video: Luka Šulić o 2Chellos-u, Eltonu Džonu i Šabanu: Do uspeha se ne dolazi preko noći

(Telegraf.rs/Tanjug

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA