≫ 

Doli Parton odbila nominaciju za Kuću slavnih: "Nisam zaslužila"

Stvarno ne želim da se zbog mene glasovi moraju deliti

  • 0
Dolly Parton, Doli Parton

Foto: Tanjug/AP

Kantri zvezda Doli Parton izjavila je da se povlači iz ovogodišnje nominacije za Kuću slavnih rokenrola, uz objašnjenje da je nije zaslužila, prenose američki mediji.

O razlozima povlačenja ova muzička ikona se izjasnila preko društvenih mreža, ističući da ne želi drugim nominovanim kandidatima da uzima glasove.

- Jako sam zahvalna što sam nominovana za ulazak u Kuću slavnih rokenrola, to mi strašno laska, ali mislim da nisam to zaslužila. Stvarno ne želim da se zbog mene glasovi moraju deliti, i zbog toga ću se povući - navela je.

Njeno ime se prošlog meseca pojavilo na listi nominovanih Kuće slavnih rokenrola među brojnim drugim poznatim imenima, kao što su Eminem, Lajonel Riči, Kejt Buš, Dijon Vorvik, te grupa Duran Duran, Eurythmics i New York Dolls.

- Nadam se da Kuća slavnih razume moj potez, te da će me ponovo uzeti u obzir, ako to ikad zaslužim - objavila je Parton.

Video: Kajli Džener u predivnom videu otkrila da je drugi put trudna

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA