≫ 

MÅNESKIN objavio novu pesmu: Opet su pokidali, premijera na Evroviziji

Moderna kalifornijska produkcija i zarazni moderan gruv pokazuje da je MÅNESKIN na ozbiljnom putu da postane svetska rok senzacija

  • 0
maneskin Foto: Promo

Globalna rok senzacija i pobednici prošlogodišnjeg Eurosonga, MÅNESKIN, vraćaju se novim singlom "SUPERMODEL". Pesmu je bend napisao u Los Anđelesu, a producent pesme je čuveni Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga) ) i njegov tim.

Novi singl je izašao upravo u momentu kada grupa proslavlja milijardu strimova koju je dostigao singl "Beggin".

Moderna kalifornijska produkcija i zarazni moderan gruv pokazuje da je MÅNESKIN na ozbiljnom putu da postane svetska rok senzacija. Pesma je inspirisana mnogim ličnostima koje su članovi grupe sreli tokom njihovog boravka u Los Anđelesu:

- Napisali smo “Supermodel” tokom četiri meseca koje smo proveli u Los Anđelesu. Bili smo iznenađeni ali i zaintrigirani kako ljudi tamo brinu o ideji "selebritija" i statusu, odnosno koliko su opsednuti izgledom i vezama koje imaju sa poznatima.

- Počeli smo razmišljamo na tu temu i zamislili misterioznu Supermodel devojku. Ona je stvarno cool, zabavna i veoma društvena, ali u stvarnosti je problematična, krije tugu i zavisnost. Na neki način je voliš, zato što ona zna kako da se zabavlja, ali istovremeno, želiš da je izbegneš, zato što ćete uvaliti u nevolju - izjavili su članovi grupe.

Naravno, MÅNESKIN će premijerno ovu pesmu izvesti na finalnoj večeri takmičenja Eurosong 2022, 14.maja, koje se ove subote održava u Torinu i na taj način proslaviti svoju trijumfalnu prošlogodišnju pobedu koja grupu vinula u muzičku stratosferu.

MÅNESKIN će otpočeti svoju LOUD KIDS turneju 31.oktobra po Americi, a prvi koncert je već rasprodati Sijetl, nakon koga odlaze u takođe rasprodati Njujork, San Francisko, Atlantu i Vašington, a kraj ovog dela turneje je rezervisan za Los Anđeles. Nakon toga grupa se vraća u Evropu, tokom 2023. godine na već rasprodatu turneju, koja uključuje O2 arenu u Londonu, Accor arenu u Parizu i Mercedes-Benz arenu u Berlinu. Sve datume turneje možete pogledati na linku: www.vivoconcerti.com

Maneskin Foto: Tanjug/AP

Zahvaljujući kombinaciji klasičnog i modernog rock and roll zvuka, Maneskin vraćaju ovaj žanr na svetske top liste, uspevši da za par godina osvoje svet i postanu jedna od najpopularnijih grupa njihove generacije, što je neverovatan uspeh za mladu ekipu muzičara koja je počela svirajući na ulicama Rima, 2015.godine.

Damiano (glas), Victoria (bas), Thomas (gitara) i Ethan (bubnjevi) svojim novim singlom dokazuju da su jedan od najuzbudljivijih bendova današnjice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA