≫ 

EKSKLUZIVNO: Mini koncert Miroslav Tadić&prijatelji, premijerno na Telegraf music (Love&Live) (2022)

Jedan od najočekivanijih koncerata godine održaće se u subotu, 21.5. od 20:00 u MTS dvorani, u okviru GitarArta i nastupiće Miroslav Tadić, uz pratnju Boža Vreća, Ivet Holcvart, Baka Jovanovića i Đusija Kovača.

  • 0

Jedan od najočekivanijih koncerata godine, za prave ljubitelje muzike, održaće se u subotu, 21.5. od 20:00 u MTS dvorani (Dom Sindikata), u okviru GitarArt festivala, gde će se publici predstaviti gitarska legenda Miroslav Tadić, koji je specijalno za ovu priliku okupio ekipu jednako pretalentovanih prijatelja.

Po prvi put biće održan koncert „Etno veze“ na kojem će, uz Tadića nastupiti svetski poznat umetnik Božo Vrećo, Ivet Holccvart violinistkinja iz SAD, Bako Javanović - živa legenda tamburice iz Austrije i Đusi Kovač, gitarista iz Vojvodine i na kojem će spajati različite muzičke tradicije kao što su makedonska, tamburaška, flamenko, brazilska, romska muzika, bluz i sevdah.

Kao premijernu najavu ovog koncerta Miroslav Tadić&prijatelji (bez vokala Boža Vreća) održali su mini koncert u Love&Live studiju Telegraf music i ekskluzivno imate prilike da osetite deo atmosfere koja vas očekuje na koncertu.

Video: BTS Love&Live: Iza scene ekskluzivnog koncerta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA