≫ 

Zavirite na promociju albuma Nikole Džonija Rankovića: Muzičke legende podržale mladog rokera

- Džoni jedan svetionik za sve nas, jer vraća suštinske vrednosti u život... - rekao je Milan Đurđević iz Nevernih Beba

  • 0
Nikola Džoni Ranković, promocija albuma Foto: Telegraf

U RTS klubu promovisan je novi album rokera Nikole Džonija Rankovića "Važno je samo šta ostaje". Na ovom muzičkom ostvarenju nalazi se 10 pesama. Tačnije, album Džonija Rankovića je svojevrsna kompilacija novih i starih pesama koja zaokružuje dosadašnji deo njegovog stvaralaštva.

Treba podvući da se na ovom albumu nalazi i pesma "Gospodin Crni leptir", koja je omaž legendarnoj pesmi Yu grupe "Crni leptir". Sama promocija je protekla u odličnom raspoloženju, sa zvučnika su odjekivale pesme Džonija Rankovića.

Mladom rokeru podršku su pružile muzičke legende kao što su Žika i Dragi Jelić iz Yu grupe, Nikola Čutura Čuturilo, Đorđe David, Milan Đurđevič iz grupe Neverne Bebe. Došao je i poznati fotograf Brajan Rašić, ali i voditeljka RTS Ana Stamenković.

Na početku promocije reči hvale za Džonija i album uputili su muzički kritičari Petar Janjatović i Aleksandar Žikić, a nešto kasnije i Žika Jelić iz Yu grupe.

- Hajde da kažemo da sam ja predstavnik ove starije generacije muzičara koja je ovde prisutna i predstavnik onih koji nisu uspeli da dođu, od kojih Džoni ima nesebičnu podršku od prvog trenutka kada se pojavio na sceni. To je negde sa svojih desetak godina. Sve ovo vreme smo uz njega. Pošto ovi ljudi, koji se bave inače muzikom, lepo pričaju, ja ne mogu tako pričam, ali Džoniju želim sve najbolje ovakvom kakav jeste. Ja ovavkom moćnom podrškom njegovih roditelja uspeo je da napravi sve ovo što je dosad napravio - rekao je Žika Jelić na promociji.

Reči hvale imao je i Milan Đurđević iz Nevernih Beba.

- Dolazio je na naše koncerte sa roditeljima stalno i nekako smo se zbližili. Bliski smo po pitanju raznih ideja i ideala i moram da kažem da je Džoni jedan svetionik za sve nas, jer vraća suštinske vrednosti u život... Moj duboki naklon Džoniju i njegovi roditeljima na ovom pređenom putu. Ovo je samo prvi kilometar njegove plovidbe. Ja mu želi svu sreću u životu - rekao je Milan Đurđević iz Nevernih Beba.

Reč o novom albumu imao je i Džoni Ranković.

- Hvala što ste izdvojili vreme da sa mnom i sa mojim bendom The Churlians da nakon dugog vremena dočekamo ovaj trenutak koji predstavlja vrhunac za svakog izvođača, svakog autora, a to je trenutak kada novi album izlazi u svet, pred publiku koja će dati svoj sud. Ono što je za mene kao autora značajno jeste što prvi put objavljujem izdanje u dva formata - i CD i vinil, a iza toga stoji najstarija izdavačka kuća na ovim prostorima to je PGP RTS. Zaista sam zahvalan svima onima koji su na albumu učestvovali, počevši od svih izvođača - bend The Churlians, plus drugi različiti izvođači - rekao je Džoni Ranković i zahvalio se svima koji su bili deo ovom albumu.

Video: Nikola Džoni Ranković predstavio svoj novi album

Džoni je tokom izlaganja naglasio da svaki pedeseti kupac vinila dobija na poklon je rokerski ručni sat sa logom grupe The Churlians, a svaki pedeseti kupac CD-a majicu sa logom benda i naslovom albuma.

Video: BTS Love&Live: Neverne bebe uskoro na Telegraf Music Youtube kanalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA