≫ 

Ozi Ozborn i Džef Bek pokidali novu pesmu: Poslušajte "Patient Number 9"

"To što neko kao što je Džef Bek svira na mom albumu je neverovatno, potpuna čast"

  • 1
OZI OZBORN Printskrin: YT/Ozzy Osbourne

Ozi Ozborn oporavio se od “opasne” operacije kako je to nazvala njegova supruga Šeron, i otkrio da će svoj novi album, “Patient Number 9” objaviti 9. septembra.

Prvo je predstavio naslovnu numeru sa LP-a, na kojoj gostuje legendarni gitarista Džef Bek, a umetnik i strip crtač Tod Mekferlejn režirao je muzički spot za pesmu.

Prošle godine, Ozi je za SiriusXM rekao da su tekstovi za “Patient Number 9”, koji je napisao zajedno sa producentom Endrjuom Vatom, inspirisani njegovim odnosom sa njegovom suprugom i menadžerkom Šeron.

Pesma govori o mentalnoj ustanovi – rekao je Ozi.

Kad je reč o Bekovom doprinosu pesmi, Ozi je rekao:

– To što neko kao što je Džef Bek svira na mom albumu je neverovatno, potpuna čast. Nema drugog gitariste koji svira kao on, a njegov solo na “Patient Number 9” je jednostavno neverovatan.

O obnovljenoj saradnji sa Tonijem ajomijem Ozi je rekao:

– Bilo je zaista sjajno raditi sa Tonijem. On je majstor rifa. Niko ne može da ga dostigne u tom pogledu. Samo bih voleo da smo imali ove pesme za album Black Sabbatha “13”.

Na “Patient Number 9” bubnjeve su svirali bubnjar grupe Red Hot Chili Peppers Čed Smit, koji je svirao i na poslednjem Ozijevom studijskom albumu, “Ordinary Man” iz 2020, ali i kao gost nedavno preminuli Tejlor Hokins koji je doprineo nešto drugačijem stilu — koji na neki način podseća na Ozjievu eru ’80-ih.

Prošlog marta, Smit je tokom intervjua za podkast “Talk Is Jericho” otkrio da će na novom albumu Ozija takođe biti Robert Truhilju (basista Metallice) i Daf Mekagan (basista Guns N’ Roses).

Među gostima su i Erik Klepton, Džoš Hom, Zak Vajld i mnogi drugi. Pogledajte spot za “Patient Number 9”:

(Telegraf.rs/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    25. jun 2022 | 20:27

    Англосексонски одговор на Констрактино питање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA