≫ 

Ipak ništa od koncerta u Beogradu: Whitesnake zbog bolesti članova benda otkazao ostatak evropske turneje

Kako navode organizatori, novac će biti vraćem svim onima koji su kupili ulaznice za beogradski koncert, i to od 12. jula.

  • 0
Whitesnake Foto: Nikola Tomić

Whitesnake ipak neće nastupiti 6. jula u Beogradu, pošto je grupa otkazala ostatak evropske turneje zbog bolesti članova benda. Kako navode organizatori, novac će biti vraćem svim onima koji su kupili ulaznice za beogradski koncert, i to od 12. jula.

"Dragi naši,

Kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i Whitesnake da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat.

Naše žaljenje je utoliko veće što od jedanaest koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo.

Za sada nemamo nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula 2022.

Avalon produkcija se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima smo apsolutno nemoćni jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mestu.", navodi se u saopštenju organizatora.

Podsetimo, Whitesnake je pre nekoliko dana otkazao i koncert u Zagrebu, isto zbog zdravstevnih problema.

Svoje žaljenje zbog ove situacije iskazao je frontmen grupe Dejvid Koverdejl.

"Najnovije vesti!!! Zvanično saopštenje Whitesnake!!! Sa najdubljom tugom moram da objavim da zbog stalnih zdravstvenih izazova, naredbi lekara, i naše brige za zdravlje i bezbednost svih, Whitesnake nije u mogućnosti da nastavi svoju evropsku oproštajnu turneju. Upućujem svoje iskreno izvinjenje svim divnim fanovima grupe Whitesnakekoji su se radovali preostalim zakazanim nastupima ove turneje", navodi  Dejvid Koverdejl u objavi na Instagramu, pri čemu se zahvalio svima koji su učestvovali na ovoj turneji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA