Spektakl za pamćenje: Five Finger Death Punch održao čas metala u Beogradu

Hiljade i hiljade obožavatelja imala je šta da čuje, a i da vidi, na nastupu poznate grupe

  • 0
Five Finger Death Punch Foto: Telegraf

Jedan od najpopularnijih hevi-metal bendova današnjice, Five Finger Death Punch, održao je impresivan koncert na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu. Hiljade i hiljade obožavatelja imala je šta da čuje, a i da vidi, na nastupu poznate grupe, koja je u srpskoj prestonici nastupila prvi put u svojoj karijeri.

Krenulo je, kao što se i očekivalo, žestoko. Čim su kročili na scenu, pevač Ivan Mudi i ostatak ekipe Five Finger Death Punch "bacila se na posao", a publika je počela da vrišti i skače od uzbuđenja.

Pesmom "Inside Out" je otvoren koncert, a zatim je uspedio i hit "Trouble".

- Vi ste je*eno sjajni! Živimo u ludom svetu, ali o tome nećemo da pričamo večeras - rekao je Ivan Mudi, a zatim sa ostatkom grupe izveo "Wash It All Away".

Publika se ludilo provodila, a poznata grupa je nastavila sa energičnim nastupom. Ređale su se pesme "Jekyll & Hyde", "Bad Company", "Never enough", a Ivan Mudi je imao sjajan odnos sa prisutnima.

Obožavatelji su od grupe Five Finger Death Punch dobili ne samo spektakl u vidu pesama, već, da kažemo, i poklone. Sa bine su "letele" trzalice za gitaru (i to mnogo, mnogo trzalica), novčanice, šešir pevača i mnogo, mnogo toga.

U akapela verziji izvedena je "Far From Home", a nakon toga i "Wrong Side of Heaven", koju je posvećena veteranima beskućnicima, koji pate od PTSD-a, TPM i depresije nakon služenja u vojsci, i ne primaju nikakvu pomoć koja im je neophodna, uprkos njihovom služenju zemlji.

Eksplozija energije usledila je tokom pesme "Burn MF", a zatim su usledili "Coming Down" i "Lift Me Up". Pucale su i petarde na bini, a Ivan Mudi je bejzbol palicu, koji je koristio za potrebe nastupa, darivao jednoj od najmlađih obožavateljki koja je bila u publici.

Ivan Mudi je u više navrata hvalio obožavatelji, koji su mu skandirali "Ivane, Ivane".

Za sam kraj, na bis, izvedene su pesme "Under/Over It" i "Bleeding".

Grupa Five Finger Death Punch je nakon odličnog nastupa rekla da će se ponovo vratiti u Beograd, a uz zvuke pesme "House Of The Rising Sun" ponovo su usledili pokloni za publiku u vidu trzalica za gitaru, novcčanica, palica za bunjeve, flaša vode i ostalih stvari.

(Telegtaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA