≫ 

Sleš otkrio nepoznatu činjenicu iz svog života, a tiče se debi albuma Gansa "Appetite For Destruction"

Album je do danas prodat u preko 30 miliona primeraka, što ga čini jednim od najprodavanijih albuma svih vremena na svetu

  • 0
Sleš, Slash

Foto: Profimedia/REGIONAL MUSIC / BACKGRID / Backgrid UK

Gitarista grupe Guns N’ Roses Sleš je u svpm novom intervjuu rekao da ne misli da je ikada imao kopiju debi albuma benda "Appetite For Destruction". Muzičar je u razgovor za "Goldmine" je rekao da on zapravo ne "prikuplja" ništa u vezi sa zapisima njegovog sastava.

- Ako biste došli u moju kuću, teško biste znali da sam u bendu… Mislim da nikada nisam posedovao ploču "Appetite for Destruction". A čak i da jesam, pa ne bih imao gde da je stavim! - naveo je Sleš.

Album je objavljen 1987. godine i uključivao je singlove "Welcome To The Jungle", "Paradise City" i "Sweet Child O’Mine". Bio je broj jedan na američkoj listi Bilbord 200 i postao sedmi najprodavaniji album svih vremena u Americi.

Album je do danas prodat u preko 30 miliona primeraka, što ga čini jednim od najprodavanijih albuma svih vremena na svetu, piše NME.

Guns N’ Roses - "Welcome To The Jungle":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA