Britni Spirs se na velika vrata vraća na muzičku scenu: Snimila je duet sa velikom svetskom zvezdom

- Kažu da će ovo biti pesma leta. Britni se zvanično vratila. Vratila se na posao i super je uzbuđena - rekao je izvor

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs Foto: Instagram/britneyspears

Britni Spirs želi da se na maestralan način vrati na svetsku muzičku scenu, a novu muziku već snima. Pop princeza je tajno snimila duet Eltonom Džonom njegove pesme "Tiny Dancer", piše "Page Six".

Britni se sastala sa svojim starijim kolegom u studiju za snimanje na Beverli Hilsu prošle nedelje kako bi napravili novu verziju voljenog klasika iz 1971.godine.

Pesmu bi trebalo da objavi Universal Music sledećeg meseca, kažu izvori.

- Ovo je bila Eltonova ideja, a Britni je (njegova) velika obožavateljka. Snimili su remiks (pesme) "Tiny Dancer" kao potpuni duet — i to je neverovatno. Britni je prošle nedelje bila u studiju na Beverli Hilsu sa Eltonom na super-tajnoj sesiji snimanja koju je nadgledao producent Endru Vat - kaže jedan insajder iz muzičke industrije.

Vat, čiji se studio nalazi u podrumu njegovog doma, producirao je albume za Džastina Bibera, Majli Sajrus, Pearl Jam i Ozija Ozborna i osvojio nagradu Gremi za producenta godine 2021. godine

- Već su je izveli ljudima u njihovoj izdavačkoj kući, i svi su poludeli. Tako je dobro. Kažu da će ovo biti pesma leta. Britni se zvanično vratila. Vratila se na posao i super je uzbuđena - rekao je izvor.

Elton John, Elton Džon Elton Džon Foto: Tanjug/AP/Rob Grabowski/Invision

Dok ne izađe duet Britni Spirs i Eltona Džona, poslušajte originalnu verziju pesme "Tiny Dancer":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA