≫ 

Lemi Kilmister dobio još jednu akcionu figuru: Sa tri glave i 10 ruku

Frontmen Motorheada nije zaboravljen

  • 0

Prošlo je 7 godina od njegove smrti, ali engleska rok zvezda Lemi Кilmister nije zaboravljen. Fanovi pokojnog frontmena Motorheada uskoro će moći i da kupe novu akcionu figuru sa njegovim likom, koja  dolazi sa tri različite glave i 10 različitih pozicija šaka, što će im omogućiti da ga pozicioniraju u različitim scenarijima.

Super7 je predstavio „The Lemmi ULTIMATES!“ figuru koja „prikazuje njegovu kultnu eru iz 1980-ih sa raskošnom bojom i detaljima, kako bi se obeležila njegova ličnost i stav veći od života“.

Ono što ovu figuru čini posebnom je to što možete da menjate različite glave (uključujući „neutralnu glavu“, „režeću glavu“ i „glavu sa naočarima za sunce“) i menjate različite ruke, uključujući i onu koja svira ili drži cigaretu. Takođe dobijate bocu viskija, bas gitaru, stalak za mikrofon i Motorhead majicu od tkanine.

Jedini nedostatak je što ćete možda morati da čekate čitavu godinu da biste se dočepali ove figure. Prednarudžbe su počele po ceni od 55 dolara preko veb stranice Super7, ali je naveden datum isporuke „kasno leto 2023.“.

Novi „ULTIMATES!“ Lemijeva figura prati manju figuru „ReAction“ Lemija koju je Super7 objavio pre nekoliko godina.

U međuvremenu, ogromna Lemijeva statua nedavno je otkrivena na Hellfestu u Francuskoj, dok će luksuzno izdanje povodom 40. godišnjice Motorheadovog albuma Iron Fist iz 1982. stići 23. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA