≫ 

Blaža ulepšao vožnju u vozu Soko: Roker delio karte za Belgrade Beer Fest, svojim fazonima zasmejavao sve

Poznati roker je ljudima u vozu postavljao pitanja, a oni koji su odgovorili tačno su dobili ulaznice za manifestaciju koja se održava od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću

  • 5

Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama za vreme trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija Voz odlučili su da udruže snage!

Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd - Novi Sad i Novi Beograd - Pančevo – Vršac tokom trajanja oba festivala.

Tim povodom, Prljavi Inspektor Blažam frontmen grupe, Blaža i Kljunovi je u vozu Soko delio karte za predstojeći Belgrade Beer Fest. Poznati roker je ljudima u vozu postavljao pitanja, a oni koji su odgovorili tačno su dobili ulaznice za manifestaciju koja se održava od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću.

Harizmatični Blaža je imao šou vozu Soko, a svojim forama i fazonima zasmejavao je ljude u vozu i svakako im učinio vožnju zabavnom.

Inače, na portalu Telegraf.rs imaćete priliku da pročitate intervjue sa nekim od muzičara koji nastupaju Belgrade Beer Festa. Pored Prvljavog Inspektora Blaže, popričali smo i sa Majom Cvetković iz grupe E-Play, kao Davorom Gobcem iz grupe Psihomodo Pop.

Pogledajte galeriju:

Kao što je poznato, za vreme trajanja Belgrade Beer Festa (18-21. avgust), biće uvedeni sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

- Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;

- Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

- Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

- Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Pored Blaže I Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django & Space Cowboys, Dzepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi! Više informacija može može se pronaći na belgradebeerfest.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddd

    10. avgust 2022 | 17:33

    Gde bi Blaža i Ortodox celti nastupali da nije e bir festa

  • Sekula

    10. avgust 2022 | 17:25

    A u vozu 3 covek,zato i nema slike unutra.

  • Mik

    10. avgust 2022 | 21:14

    Blaza je super lik, a beer fest treba zabraniti i izmestiti negde van grada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA