≫ 

Grupa Rage Against The Machine odložila koncerte po Evropi: Među njima je i onaj u Zagrebu

Zak de la Roča, jedan od članova benda, se povredio i mora da miruje

  • 1
Rage Against the Machine

Foto: Profimedia/Neil White/Shutterstock Editorial

Grupa Rage Against the Machine bila je primorana da otkaže svoje nastupe u avgustu i septembru u Ujedinjenom Kraljevstvu i ostatku Evrope. Bend je u zvaničnom objašnjenju pojasnio da su u pitanju zdravstveni problemi.

Među otkazanim koncertima je i onaj u Zagrebu, 17. septembra.

- Prema medicinskim smernicama, Zaku de la Roči iz grupe The Rage Against the Machine je savetovano da nastupe u avgustu i septembru 2022. preskoči. Sa velikim razočarenjem objavljujemo ovo otkazivanje. Rage Against The Machine će završiti turneju u Medison Skver Gardenu 11. 12. i 14. avgusta i Zak onda mora da se vrati kući kako bi se odmarao i rehabilitovao, Letovi, vreme putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Evropi su jednostavno preveliki rizik za potpuni oporavak.

Jako nam je žao svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadaju se Rage-u ponovo uskoro. Molimo vas da kontaktirate svoju centre za prodaju karata za povraćaj novca. Bred, Tim, Tom i Zak - navodi se u saopštenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rage Against The Machine (@rageagainstthemachine)

Tako su otkazani nastupi u Edingburgu, Lidsu, Redingu, Parizu, Antverpenu, Hanoveru, Cirihu, Malagi, Madridu, Beču, Krakovu, Zagrebu i Pragu.

Nastavak turneje po Americi je planiran za 2023. godinu.

Video: Prljavi Inspektor Blaža deli karte za Belgrade Beer Fest u vozu Soko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagreb je u modi lazne levice

    12. avgust 2022 | 15:18

    Sve ce plenkomic uredno platiti. Zna kome treba kuna, malo menadzeri, organizatori, mile kekin i reklame. Namiren narod, dok ne skupe koju za irsku, izlaz taj i taj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA