Grupa Smak 9. septembra na gradskom trgu u Čačku

Smak, legendarni rok bend pred čačansku publiku izlazi 9. septembra na Gradskom trgu sa početkom u 21 čas

  • 1
Smak Foto: Promo

Točkova gitarska virtuoznost i zanimljiva i snažna fuzija hard rocka, džeza i progresivnog roka sa jakom bluz osnovom, proslavila je ovaj bend. Dugoočekivani nastup grupe "Smak" obeležiće ovu godinu i kako navode organizatori očekuje se pravi spektakl.

Na taktovima "Crne dame", "Daire", "Ljudi nije fer" odrasle su generacije i oni su duboko utkani u identitet svakog istinskog rokera. Očekuje se rekordna posećenost, traži se krevet više jer će koncertu prisustvovati i organizovane grupe iz Sarajeva, Zagreba i Splita.

- Legende muzičke scene bivše Jugoslavije tokom sedamdesetih godina dvadesetog veka, napraviće pravi spektakl na gradskom trgu. U godini kada obeležavaju 50 godina od osnivanja, Grad Čačak ima čast da ih ugosti, a ljubitelji kvalitene rok muzike retku, a možda i poslednju priliku da čuju uživo dobro poznate hitove. Očekuje se više od 15 hiljada posetilaca i nadam se da će ovo biti jedan od koncerta za pamćenje. - izjavio je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak.

Ulaz na koncert je besplatan, a organizaciju potpisuju Grad Čačak i Turistička organizacija Čačak.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA