≫ 

Grupa SMAK održala koncert na Gradskom trgu u Čačku: Nastup posvetili stradalim mladićima

Početak koncerta označio je vatromet

  • 4
Smak Arhivska fotografija / Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Veliki broj ljubitelja dobrog zvuka svih generacija iz čitave Srbije, ali i regiona okupio se sinoć na Gradskom trgu u Čačku na koncertu jednog od najdugovečnijih rokenrol sastava, čuvene kragujevačke grupe SMAK.

Na samom početku frontmen grupe Radomir Mihajlović Točak, koji je rodom iz Čačka obratio se prisutnima:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by mileDragic (@gusar__)

- Ovaj koncert posvećujemo momcima koji su nastradali u okolini Čačka Ognjenu, Ivanu, Nikoli i Luki, koji bi sada bili ovde sa nama. Ovom prilikom pozdravljam sve one koji su došli večeras - rekao je Mihajlović.

Početak koncerta označio je vatromet sa krova čačanske Robne kuće, a prema nekim navodima večerašnji nastup SMAK-a u Čačku u okviru Kulturnog leta mogao bi biti njihov poslednji nastup u karijeri.

Kulturno leto održano je pod pokroviteljstvom grada Čačka i Turističke organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • mile voli disko

    11. septembar 2022 | 00:43

    To je taj nas pravi sumadijski rok.. bravo za Smak ... zao mi je sto Laza nije ziv pa da i on sa njima odsvira nekoliko tema.. Bravo za Cacak , bravo za sumadiju , bravo za Smak... hvala vam

  • Ristovski bi se ogradio od tocka.

    11. septembar 2022 | 15:44

    Bio bi gost, i svirao bi bez problema. Ali vise nije u tim vodama. On je imao solo karijeru i sa njim je radio i kiril dzajkovski. To su bili opasni muzicari tog doba. Laza bi radio sa mnogima, kao i japanac, svirao bi i producirao bi mnoge albume na domacoj sceni. Imao je dobre odnose sa mnogima.

  • Bio je to zadnji nastup grupe smak.

    10. septembar 2022 | 19:43

    Vise nece svirati, nasvirali su se dosta. Niko ih zameniti nece. Zaborav ce prekriti sve rok grupe. Nestace zauvek sa balkana, kao sneg kad pokrije polja, sume i livade. Moraju nestati sa vremenom kad su i nastali. Nikome nece nedostajati, svima su bili izvor komunjarskog poretka, koji ne postoji od 1987. Mladima ne trebaju, nikad ih nisu zanimali, jos manje voleli, a definitivno im nisu ni uzori, a kamoli inspiracija. Zvuci grubo, ali je sumorna istina. Neki ce odbiti da ih prepuste zaboravu a ici ce samo na svoju stetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA