Pustili na razglasu legendarnu pesmu iz "Nacionalne klase", a reakcija Dejvida Kultarda je fantastična

Čuveni automobilista odmah je reagovao kada je čuo pesmu "Flojd"

  • 2

Legenda Formule 1 Dejvid Kultard bio je gost Beograda na događaju Red Bull Show Run, gde je ulicama srpske prestonice provozao bolid tima "Red Bull".

Da se čuveni automobilista odlično zabavljao u Srbiji, svedoči i novi snimak koji je  osvanuo na društvenim mrežama.

Kada su preko razglasa pustili legendarnu pesmu "Flojd" iz filma "Nacionalna klasa" iz 1979. godine reditelja Gorana Markovića, Kultard nije odoleo i počeo da đuska uz ovu numeru.

Podsetimo, pesmu "Flojd", koju originalno peva Dado Topić, stvorili su zajedničkim snagama Marina Tucaković i Zoran Simjanović.

- Marina Tucaković je napisala fenomenalne tekstove i sad je trebalo naći nekog da ih otpeva. Odmah mi je na pamet pao Dado Topić. Pristao je a da nije ni čuo pesmu. Kad je stigao u Beograd, otpevao ju je iz cuga. Ipak, interesantnija je priča za pesmu iz tog filma „Zašto“. Imao sam dvojicu kandidata - Davorina Popovića i Olivera Dragojevića. Zamolio sam organizatore da okrenu frontmena grupe Indeksi, jer sam želeo prvo rokera da pitam. Davorin je rekao da ne može da dođe i Oliver ju je snimio - rekao je svojevremeno Simjanović.

Inače, Kultard je nakon vožnje bolida u Beogradu stao pred trubače, a nešto kasnije uživao u zvuku violine u jednom restoranu u Skadarliji.

Takođe, upoznao se sa poznatom srpskom pevačicom Tijanom Bogićević, koja je na događaju Red Bull Show Run izvela himnu Srbije "Bože pravde".

Pogledajte kako je Dejvid Kultard đuskao uz pesmu "Flojd" iz filma "Nacionalna klasa":

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Oracle Red Bull Racing (@redbullracing)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA