≫ 

Fil Kolins i njegovi drugovi iz grupe Genesis prodali prava na svoju muziku za nerealnu svotu novca

Bend, koji se proslavio sedamdesetih godina prošlog veka, i koji je prodao više od 100 miliona ploča, oprostio se od svojih obožavalaca ranije ove godine

  • 0
Phil Collins Fil Kolins Foto: Profimedia/Bav Media/SplashNews.com/Splash

Fil Kolins i njegovi drugovi iz benda Genesis prodali su prava na svoju muziku za cifru od preko 300 miliona dolara u dogovoru sa kompanijom "Concord".

Dogovor o paketu uključuje pesme iz Filove solo karijere, kao i hitove napravljene za bend sa Tonijem Benksom i Majkom Raderfordom u nadi da će "predstaviti svoju muziku mlađim generacijama".

Bend, koji se proslavio sedamdesetih godina prošlog veka, i koji je prodao više od 100 miliona ploča, oprostio se od svojih obožavalaca ranije ove godine, kada su imali oproštajni koncert.

U intervjuu za Wall Street Journal, predsednik kompanije "Concord" Bob Valentajn objasnio je: 'U svetu u kojem danas živimo sa Fejsbukom, Instagramom, TikTokom, sve te stvari koje pokreću konzumiranje starije muzike. efinitivno postoje načini da mi kao kompanija vratimo deo ove muzike u život."

Sporazum isključuje prošle članove benda Pitera Gabrijela i Stiva Heketa koji su napustili bend 1975. godine, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA