Brkati momci stižu u Beograd

Spremite se za jedinstveni punk-folk-wellness spektakl

  • 0
Brkovi Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert poznatog balkan-pank-folk benda Brkovi, poslednjih 200 ulaznica, koje su bile predviđene za prodaju na dan koncerta, puštene su danas u prodaju!

Nakon četiri godine pauze, Brkovi će održati svoj prvi samostalni koncert u Beogradu posle veoma uspešnog koncerta u Hali sportova "Ranko Žeravica" koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike u 2018. godini.

Zato "brkati momci" najavljuju pravi pank-folk-wellness spektakl za predstojeći petak, 07. oktobra u Hangaru Luke Beograd. Koncert počinje u 21 h, a poslednji kontigent ulaznica se i dalje nalazi u prodaji na tickets.rs.

Brkovi Foto: Sanjin Kastelan

Nažalost, bugarski orkestar "Kamčija" koji je iščekivan kao specijalni gost koncerta, ipak neće izvesti svoj hit "Kombajn vršalica" (Vasko Žabata) na beogradskom koncertu, a evo i zašto:

-Pevaču je teško pala iznenadna slava, kao i njegovoj supruzi, pa je odlučio da napusti bend! Ne osuđujem ga jer smatram da su žene pametniji pol i uveren sam da iza odluke pevačeve supruge stoje opravdani razlozi! Svakako, krivo mi je što bend neće nastupiti na koncertu. Pojavljivanje pred beogradskom publikom bi i njima značilo zbog medijske pažnje i dalje karijere – navodi Shamso69, frontmen benda Brkovi.

Zato će Travolta iz Borča Grede svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Shamso69 i momci iz benda!

Više informacija na: tickets.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA