Bend Ničim Izazvan objavio novu pesmu "Idu godine"

Idu godine, a njihova glad za muzikom ne prestaje

  • 0
Spot Idu godine, foto Boris Bakalov Foto: Boris Bakalov

Bend Ničim izazvan je objavio novu pesmu i spot "Idu godine", a prvih 10 godina njihovog zajedničkog rada je proteklo u stvaranju muzike koja nije žanrovski ograničena. Tokom ove godine, kada i proslavljaju prvu deceniju, bili su posebno inspirisani da bi sa svojom publikom proslavili jubilej na velikom koncertu 15. oktobra u MTS Dvorani, pa je nova pesma još jedna u nizu ovogodišnjih noviteta.

-Bili smo vredni i posle četiri pesme, koje su izašle u junu, izdajemo novi singl "Idu godine". Singl izlazi u susret našim koncertima kojima obeležavamo deseti rođendan. Ja sam autor muzike, a tekst potpisujem zajedno sa Borisom. On je i autor spota koji prati ovaj singl - rekao frontmen Bojan Gluvajić.

Nova pesma je realizovana pod producetskom palicom Đanija Pervana, a snimana je u studijima u Mostaru i Beogradu, dok je master urađen u Londonu. Na snimanju pesme, stalnoj postavci benda pridružio se i gudački trio Grande Strings, kao i prateći vokali. I na koncertu u MTS Dvorani će se bendu pridružiti brojni muzičari, kako bi u posebnim aranžmanima izveli sve svoje hitove.

Bend Ničim izazvan je u svom desetogodišnjem opusu snimio oko 40 pesama, tako da će publika 15. oktobra prisustvovati najvećem, najlepšem i najiščekivanijem koncertu do sada!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA