Bend Vatra dolazi u BitefArtCafe

Jedan od najpopularnijih rok bendova iz Hrvatske, Vatra, nastupa u klubu BitefArtCafe klubu, 27. Oktobra

  • 0
Bend Vatra

Foto: Matija Turkalj

U sklopu svoje turneje, na kojoj promovišu predstojeći 10. studijski album, Vatra dolazi u Beograd u BitefArtCafe. Publika je već imala prilike da sa novog albuma čuje singlove: "Sva naša ljeta", "Vidi kako se smiješ", "Rum na usnama" (duet sa Božom Vrećom).

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma "Tremolo") i duetu sa Massimom (pesma "Nama se nikud ne žuri").

Uz to frontman benda, Ivan Dečak, autor je muzike i teksta Massimove pesme "Mali krug velikih ljudi", za koju je nagrađen nagradom Porin u kategoriji "pesma godine", a pre toga osvojio je sa matičnim bendom Vatra istu nagradu za pesmu "Tango". Uoči dolaska u BitefArtCafe, Vatra u eter pušta najnoviji singl i spot "Javi se kad stigneš", koji će uz spomenute: "Nama se nikud ne žuri", "Tremolo", "Mali krug velikih ljudi", "Rum na usnama", "Saturn", "Vidi kako se smiješ", "Bilo je dobro dok je trajalo" takođe izvesti na sceni BitefArtCafe-a.

Ulaznice su u prodaji na biletarnicama Ticketsa, a možete ih nabaviti i putem sledećeg linka.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA