Mile Kekin pesmom "Mala" najavljuje novi album: Poslušajte je

"Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca"

  • 0
Hladno pivo koncert Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Mile Kekin objavio je prvi singl i ilustrovani spot "Mala" kao najavu svog novog albuma, kog trenutno priprema i pojaviće se na proleće 2023. godine, saopštio je izdavač Menart.

Frontmen zagrebačkog pank rok sastava Hladno pivo, koji je ove jeseni na neodređeno obustavio rad, započinje novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je direktno inspirisana njegovom desetogodišnjom kćerkom, naveo je Menart.

Režiju i montažu spota "Mala“ radio je Tomislav Fiket po Ilustracijama Tomislav Torjanca, a Kekin kaže da je poruka njegove pesme da je "savršenost ne samo lažna nego i dosadna".

"Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno", rekao je muzičar.

Kekin je dodao da bi voleo da "Mala" dođe "i do svih klinaca kojima se stalno govori kako da se oblače, šišaju, izgledaju, i kako da budu primereni i u skladu sa konvencijama koje su često same sebi smisao".

"Ona je takođe i poziv da se zbog okvira koji ih žuljaju ne krate i sužavaju kako bi ispunila tuđa očekivanja. Mislim da se tema tiče svih nas, ne samo dece", rekao je pevač i autor, koji je do sada objavio solo albume "U dva oka" (2001) i "Kuća bez krova" (2018).

Mile Kekin - "Mala":

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA