Školski drugari pokrenuli peticiju za dopunu imena Kulturnog centra imenom Nebojše Glogovca

Ideja je da se skupi 6.000 potpisa i da se peticija preda Upravnom odboru Kulturnog centra Pančevo i Skupštini grada Pančeva

  • 2
Nebojsa Glogovac Foto: Tanjug/ZORAN ZESTC

Poptisi za peticiju kojom se traži dopuna imena Kulturnog centra Pančeva, kojom bi postao Kulturni centarNebojša Glogovac" Pančevo, prikupljaju se od srede, 19. juna, u Gradskom parku. Do četvrtka u 14 sati prikupljeno je više od 600 potpisa naših sugrađana.

Štand na kome se ova akcija odvija je postavljen na uglu parka preko puta Hedonista, peticiju zainteresovani mogu da potpišu od 10 do 20 sati. Kako su nam pokretači peticije rekli, prikupljače potpise dokle god budu imali snage da stoje po ceo dan.

Ideja za peticiju potekla je od Nebojšinih drugara iz osnovne škole koje je organizovala njihova razredna Svetlana Ninković (u vreme kada je bila razredni starešina prezivala se Panić).

Ideja je da se skupi 6.000 potpisa i da se peticija preda Upravnom odboru Kulturnog centra Pančevo i Skupštini grada Pančeva.

(Telegraf.rs / 013 info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    21. jun 2019 | 23:29

    Naravno da treba da se zove po velikom glumcu Glogovcu, trebalo bi da im je to čast da ga tako nazovu!

  • NN

    20. jun 2019 | 18:19

    Ne treba preterivati ni u cemu. Ima vremena za to. Sve u svoje vreme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA