Gostovanja Zvezdarinih predstava u oktobru

Nova sezona Zvezdara teatra počinje 8.oktobra, na dan kada pozorište obeležava 35 godina postojanja! Na sceni Zvezdara teatra ponovo će se, posle letnje pauze, igrati omiljene predstave poput „Hipnoze jedne ljubavi“, „Klaustrofobične komedije“, „Feliksa“ i mnogih drugih. Ali, predstave ovog pozorišta gostovaće i na brojnim drugim scenama tokom oktobra

  • 0

Predstava „Ljubav u Savamali“ po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića gostovaće 5. oktobra u Mladenovcu u Centru za kulturu i turizam. Glumačku ekipu ove predstave čine Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

Klaustrofobična komedija“ po tekstu Dušana Kovačevića u režiji Darka Bajića gostuje u novosadskom „Pozorištu mladih“ 10. oktobra. „Klaustrofobična komedija“ je predstava sa dugom tradicijom u Zvezdara teatru, prva predstava koju je za ovo pozorište pisao i režirao Dušan Kovačević 1987. godine. Obnovljena je 2015. godine u režiji Darka Bajića.

Ljubav u savamali Foto: Nikola Vukelić

Ekipa predstave „Korešpodencija“ sprema se za put u inostranstvo. Predstava će gostovati u Torontu 19. i 20. oktobra u Isabel Bader teatru sa kojim Zvezdara teatar već duži period ima dobru saradnju. Publici u Torontu predstaviće se glumci Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Najnovija predstava Zvezdara teatra „Feliks“ koja je nastala po istoimenom romanu Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave gostuje 22.oktobra u Kulturnom centru Pančeva.

Poslenje gostovanje najavljeno je za 24. oktobar, kada će predstava „Osama-Kasaba u Njujorku“ biti odigrana na sceni Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA