Tragedija u Rusiji: Glumac dok je igrao ulogu anđela preminuo tokom predstave

U pozorištu Kaluga je odigrao 30 uloga

  • 0
Scena, pozoriste, sedista, prazna sala, spustena zavesa, kraj predstave Foto: Profimedia

Ruski glumac Andrej Semenov (57) preminuo je tokom predstave "Vrlo jednostavna priča" u Kaluga pozorištu mladih gledalaca. Kako su prenele njegove kolege, glumcu, koji je u predstavi glumio anđela, krenuo je, tokom pauze, krvni ugrušak, objavljeno je na sajtu ovog teatra, prenosi gazeta.ru.

Napuštanje života uvek je van vremena, uvek je rano. Za Andreja Semenova, umetnika Omladinskog pozorišta Kaluga, poslednje pojavljivanje na bini 26. septembra 2019. godine bilo je poput udara munje: on će igrati ulogu anđela u predstavi "Vrlo jednostavna priča" Marije Lado izvan granica našeg sveta - navode u pozorištu.

Glumac je rođen 17. decembra 1962. godine. Prva pozorišna uloga bila je 1992. godine u komadu "Brak" Nikolaja Gogolja. U pozorištu Kaluga ostao je do kraja života odigravši 30 uloga.

Nekoliko dana pre smrti Semenova, tragedija se dogodila u drugom Pozorištu mladih, u Sankt Peterburgu.

Glumac iz serije "Ulice razbijenih svetala" i filma "Brat", narodni umetnik Rusije Igor Šibanov umro je u 76. godini života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA