Premijera predstave "Alisa u zemlji čuda" u Pozorištu lutaka "Pinokio"

"...Bila jednom jedna devojčica koja se zvala Alisa. I onda je pala. Niz zečju rupu. I mi sa njom. U čudnovati svet nelogičnosti i mašte..."

  • 0
Predstava "Alisa u zemlji čuda" / Foto: Promo/Marko Radošević

Premijera predstave "Alisa u zemlji čuda" biće održana 4. oktobra u 20h u Pozorištu lutaka "Pinokio" u Beogradu.

Ova lutkarska predstava je rađena po motivima knjige Luisa Kerola, a po dramatizaciji Maje Pelević, i u režiji Ivane Koraksić. Total dizajn je uradio Filip Jevtić, a kompozitor je Irena Popović.

Igraju: Maša Đorđević, Jovan Popović, Ivana Todorović, Željka Mandić, Nela Nikolić, Ljubomir Ristić, Ljiljana Živić i Borko Sarić.

- Bila jednom jedna devojčica koja se zvala Alisa. I onda je pala. Niz zečju rupu. I mi sa njom. U čudnovati svet nelogičnosti i mašte. Vizuelnim pozorištem tražili smo put kroz ovaj svet u kome obitavaju: užurbani zec, dama gusenica, ludi šeširdžija, kraljica Srca, karte, miš, i ptice koje plivaju. Kolektivnom igrom i idejama našli smo izlaz i strunu do dečjeg srca. Devojčica Alisa, uči nas jednoj od najvažnijih životnih lekcija: da nikada ne zaboravimo dete u sebi - ističe Ivana Koraksić, reditelj.

Repriza je zakazana za subotu, 5. oktobra u 12h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA