Alice in WonderBand u oktobru u nekoliko pozorišta širom Srbije

Alice in WonderBand će gostovati na svečanosti u Srpskom narodnom pozorištu 5. 10. u okviru festivala "Biserna grana"

  • 0
Alice in WonderBand

Foto:Promo

Oktobar je početak pozorišne sezone, vreme kada komični mjuzikl "Kiss" možete pogledati ponovo u pozorištima u Srbiji:

26. 10. u 20 h, Somborsko narodno pozorište

30. 10. u 20.30 h, Srpsko narodno pozorište, Novi Sad

31. 10. Festival profesionalnih pozorišnih predstava, Apatin

Alice in WonderBand

Foto:Promo

U oktobru nas očekuje premijera radio emisije na programu Radio Beograda u seriji Radionica zvuka, čiji su autori Alice in WonderBand i rediteljka Marija Krstić. U emisiji se koriste telesne perkusije, pevanje i zvučni efekti, kako bi se opisali i zvučno naslikali kontrasti između urbanog i prirodnog predela. I grad i priroda su puni života i zvukova, ali se izborom reči koje pomažu u dramatizaciji zvučnih slika postiže neprekinuti tok priče koja vodi iz grada u prirodu.

Alice in WonderBand

Foto:Promo

U gradu se oslikava zvučno okruženje ulica i javnih mesta (makrokosmos) i privatan život (mikrokosmos). Radionica zvuka značenjski nudi duhovit komentar mesta savremenog čoveka u prirodi i urbanom okruženju, kao i širok dijapazon zvukova koji se mogu proizvesti ljudskim telom.

Alice in WonderBand će gostovati na svečanosti u Srpskom narodnom pozorištu 5. 10. u okviru festivala "Biserna grana". Događaj počinje u 19.30 h, a organizator je KIC Futog.

Alice in WonderBand

Foto:Promo

Koncert "Rikataka, novi balkanski ritam" će gostovati u Dorćolskom narodnom pozorištu u Beogradu 8. 10. sa početkom u 20.30 h.

U novembru počinju probe novog projekta, dečije predstave po Ezopovoj basni "Cvrčak i mrav", u produkciji Gradskog pozorišta Bečej i Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade, Bačka Palanka. Režiju će potpisati Sonja Petrović, dramatizacija će biti poverena Fatmi Kećeli, a pokret će kreirati Marko Stojanović. Muziku za predstavu će komponovati i izvoditi, kao i biti protagonisti predstave, Alice in WonderBand: Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Radujemo se premijeri krajem 2019. godine!

Alice in WonderBand

Foto:Promo

Besplatnu radionicu "Telo kao instrument" u okvoru programa OPENS-a možete pohađati 16. 10. od 18 do 19.30 h. Za sve dodatne informacije obratite se organizatorima.

Alice in WonderBand

Foto:Promo

Radionice "Telo kao instrument" će putovati u Zrenjanin (saradnja sa CEKOM-om i Kulturnim centrom Zrenjanina) i Zagreb (saradnja sa Coaching u Hrvatskoj na Konferenciji Prozor u coaching).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA