Vojin Ćetković postao kum Nevesinja, grada koji nikad neće zaboraviti Nebojšu Glogovca

Posle svečane akademije kumstvo će biti proslavljeno uz prigodno druženje i domaću rakiju kumovaču, koju su Vojinu Ćetkoviću poklonili predstavnici Boračke organizacije Nevesinje

  • 9

Povodom Mitrovdana, dana opštine Nevesinje, istaknuti glumac Vojin Ćetković dobio je povelju kojom je postao kum ove opštine.

U obrazloženju koje je potpisao načelnik opštine, Milenko Avdalović, a blagoslovio Njegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski gospodin Dimitrije, navodi se da Vojin Ćetković rado dolazi u Nevesinje i, čuvajući uspomenu na svog prijatelja, klasića i kuma, Nebojšu Glogovca, koji je bezbrižne dane detinjstva proveo u Nevesinju, proslavlja i hercegovački kraj.

Povelja o kumstvu dodeljena je Ćetkoviću, dokazanom prijatelju Nevesinja.

Mnoge znamenite ličnosti ostavile su dubok trag u Nevesinju. Nebojša Glogovac jedan je od onih čije se ime u Nevesinju i Hercegovini spominje s dužnim poštovanjem. Dom kulture u Nevesinju koji je osveštan prošle godine poneo je ime ovog velikana.

U toj ustanovi danas bilo je i emotivno za sve poklonike njegovog dela, a naročito za Vojina Ćetkovića kojem je svaki dolazak u Nevesinje lepo podsećanje i na Nebojšu Glogovca.

Posle svečane akademije kumstvo će biti proslavljeno uz prigodno druženje i domaću rakiju kumovaču, koju su Vojinu Ćetkoviću poklonili predstavnici Boračke organizacije Nevesinje.

(Telegraf.rs / Srpska info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мићко

    8. novembar 2019 | 23:20

    Херцеговина ❤️

  • JLO

    9. novembar 2019 | 14:45

    “Ne samo da nije dobio povelju, već nikad više neće biti pozvan u Nevesinje“, izjavio je kratko načelnik Milenko Avdalović.

  • Pop

    8. novembar 2019 | 17:04

    Sbaka čast prvoTELEGRAFU.Vojin veliki gčumac i čovjek.Fenomenalno je odglumio seriju , Moj rođak sa sela.NEBOJŠA GLOGOVAC je neponovljiv , svaka njegova gluma ostaće zauvjek zapamćena. Ne samo Nevesinje cjela Republka Srpska je ponosna ponosna na ovaj događaj.Gore uzbrdo nije č nego l .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA