• 7

Vojin Ćetković postao kum Nevesinja, grada koji nikad neće zaboraviti Nebojšu Glogovca

Posle svečane akademije kumstvo će biti proslavljeno uz prigodno druženje i domaću rakiju kumovaču, koju su Vojinu Ćetkoviću poklonili predstavnici Boračke organizacije Nevesinje

  • 7

Povodom Mitrovdana, dana opštine Nevesinje, istaknuti glumac Vojin Ćetković dobio je povelju kojom je postao kum ove opštine.

U obrazloženju koje je potpisao načelnik opštine, Milenko Avdalović, a blagoslovio Njegovo preosveštenstvo episkop zahumsko-hercegovački i primorski gospodin Dimitrije, navodi se da Vojin Ćetković rado dolazi u Nevesinje i, čuvajući uspomenu na svog prijatelja, klasića i kuma, Nebojšu Glogovca, koji je bezbrižne dane detinjstva proveo u Nevesinju, proslavlja i hercegovački kraj.

Povelja o kumstvu dodeljena je Ćetkoviću, dokazanom prijatelju Nevesinja.

Mnoge znamenite ličnosti ostavile su dubok trag u Nevesinju. Nebojša Glogovac jedan je od onih čije se ime u Nevesinju i Hercegovini spominje s dužnim poštovanjem. Dom kulture u Nevesinju koji je osveštan prošle godine poneo je ime ovog velikana.

U toj ustanovi danas bilo je i emotivno za sve poklonike njegovog dela, a naročito za Vojina Ćetkovića kojem je svaki dolazak u Nevesinje lepo podsećanje i na Nebojšu Glogovca.

Posle svečane akademije kumstvo će biti proslavljeno uz prigodno druženje i domaću rakiju kumovaču, koju su Vojinu Ćetkoviću poklonili predstavnici Boračke organizacije Nevesinje.

(Telegraf.rs / Srpska info)

Komentari

  • JLO

    “Ne samo da nije dobio povelju, već nikad više neće biti pozvan u Nevesinje“, izjavio je kratko načelnik Milenko Avdalović.

  • Мићко

    Херцеговина ❤️

  • Pop

    Sbaka čast prvoTELEGRAFU.Vojin veliki gčumac i čovjek.Fenomenalno je odglumio seriju , Moj rođak sa sela.NEBOJŠA GLOGOVAC je neponovljiv , svaka njegova gluma ostaće zauvjek zapamćena. Ne samo Nevesinje cjela Republka Srpska je ponosna ponosna na ovaj događaj.Gore uzbrdo nije č nego l .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima