≫ 

Andrija Kuzmanović novi stalni član Beogradskog dramskog pozorišta

U predstavi "Liliom", pozorišnom komadu Ferenca Molnara, imaće jednu od glavnih uloga

  • 0

Glumac Andrija Kuzmanović od juče je novi stalni član Beogradskog dramskog pozorišta.

- Još jedno pojačanje! Andrija Kuzmanović je od danas stalni član glumačkog ansambla Beogradskog dramskog pozorišta! Andriju možete gledati u predstavama "Tri klase i gospođa Nušić", "Kad su cvetale tikve" i "Liliom", koja će premijeru imati 01. decembra - objavljeno je na Instagram profilu ovog pozorišta.

Kuzmanović u predstavi "Tri klase i gospođa Nušić" inače igra Milorada Cvijovića, jednog od likova iz komedije "Dr" Branislava Nušić, dok u "Kad su cvetale tikve", drami rađenoj po romanu Dragoslava Mihailovića, tumači Ivicu Lepog.

U predstavi "Liliom", pozorišnom komadu Ferenca Molnara, imaće jednu od glavnih uloga.

Drama prati sudbinu Lilioma, šarmantnog probisveta koji radi u zabavnom parku, kojim upravlja njegova ljubavnica gospođa Muskat. Njegov život počinje drastično da se menja kada upozna mladu služavku Juli, kojom odlučuje da se oženi. Pošto su oboje jedinke bez adekvatne životne egzistenije, mladi par se ubrzo suočava sa nemaštinom, koja ih vodi ka ambisu.

Predstavu je režirala Ana Tomović, a u njoj igraju Andrija Kuzmanović, Maja Izetbegović, Ivana Nikolić, Jovo Maksić, Jadranka Selec, Aleksandra Anja Alač, Marko Živić, Vladan Milić i Marko Gvero.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA