≫ 

Ne propustite ledenu čaroliju: "Krcko Oraščić" će zalediti Sava centar i ugrejati srca publike

Sa preko 7.000 nastupa na najpoznatijim scenama, ova trupa važi za jednu od najvećih senzacija na planeti i niže uspehe zahvaljujući vanserijskom umeću...

  • 0
Balet "Krcko Oraščić" Foto: Promo

"Krcko Oraščić" Petra Čajkovskog, baletski spektakl na ledu, biće izveden u subotu, 7. decembra u Sava centru u Beogradu.

Ovo je prava ruska zimska bajka, jer će ansambl Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga izvesti jedan od svojih omiljenih, a svetskih komada.

Sa preko 7.000 nastupa na najpoznatijim scenama, ova trupa važi za jednu od najvećih senzacija na planeti, koja niže uspehe zahvaljujući vanserijskom umeću.

Najveća misterija koja intrigira gledaoce uvek je - led. Kako se pravi, kako se održava u uslovima zatvorenih, pozorišnih sala - to je tek posebna vrsta magije koja će ovog vikenda očarati Beograd.

Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija, uz vanvremenske kompozicije Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju u dva termina: od 18 časova i 20:30h. 

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Sava centra, DD Ticketsa i Tickets.rs.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA