≫ 

Nedeljni onlajn repertoar domaćih pozorišta: "Hazarski rečnik", "Karmen", "Vojvođanska rapsodija"...

Ove predstave možemo pogledati večeras, kao i narednih dana...

  • 0
Atelje 212

Atelje 212 / Foto: Promo

Onlajn repertoar domaćih pozorišta je bogat i drži svoj sedmični standard. Narodno pozorište, Atelje 212, SNP i druge ustanove kulture preko interneta predstavljaju svoje najlepše predstave.

Dvadeset i trećeg maja, sa predstavom "Hadersfild", Jugoslovensko dramsko pozorište je prestalo sa onlajn emitovanjem svojih ostvarenja.

Ovo su pojedine koje možete pogledati ove sedmice...

Narodno pozorište u Beogradu

 

Večeras, 26. maja u 21h, na YouTube kanalu Narodnog pozorišta u Beogradu publika će imati priliku da pogleda "Učene žene", komediju Ž. B. P. Molijera. Sutra, 27. maja u 21h, na repertoaru je "Hazarski rečnik - lovci na snove", balet prema motivima iz romana Milorada Pavića.

Pogledajte koje nas sve predstave očekuju do 6. juna:

Atelje 212

 

Svakog utorka, četvrtka i subote na Fejsbuk kanalu Ateljea 212 emituju se snimljene predstave u terminima od 20h. Na repertoaru večeras je "Plodni dani", B. Liješevića i J. Kislovskog.

Opera i teatar Madlenianum

 

Pod nazivom Virtuelno putovanje Madlenianumapredstave ovog pozorišta se emituju preko njegovog YouTube kanala - i to sredom, petkom i nedeljom u terminu od 19:30h.

Dvadeset i sedmog maja, na repertoaru je "Dve udovice", opera Bedžiha Smetane. Reprize: 28. 5. i 30.5. u 18h.

U petak, 29. maja, publika može pogledati međunarodni plesni projekat, balet Balkan Dance Project Vol. 2. Reprize: 31. 5. u 18h i 1. 6. u 19h.

Predstava, Tajna Grete Garbo

Tanja Bošković u predstavi "Tajna Grete Garbo" / Foto: Promo/Madlenianum

U nedelju, 31. maja, očekuje nas "Tajna Grete Garbo", drama Mire Gavrana sa Tanjom Bošković u glavnoj ulozi. Reprize: 2. 6. i 3. 6. u 19h.

Srpsko narodno pozorište

 

Emitovanje svih predstava Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu na YouTube kanalu počinje svakoga dana u 14h i traje 24 časa. Na današnjem repertoaru je mjuzikl "Vojvođanska rapsodija".

Srpsko Narodno pozorište

Srpsko narodno pozorište SNP u Novom Sadu / Foto: Wikimedia/BuhaM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA