≫ 

Kontroverzni "Urednik" ponovo na sceni Reflektor teatra: Poslušajte muziku iz predstave

Ovakve posledice se dešavaju kad se igramo s istinom...

  • 0
Predstava Urednik Foto: Promo/Reflektor teatar

Predstava "Urednik" Sare Radojković, a u konceptu i režiji Vojkana Arsića, biće odigrana 1, 2. i 3. jula u 21h na Dorćol Platz-u (Dobračina 59b, Beograd).

Prema saopštenju organizatora iz Reflektor teatra, ovo je predstava o posledicama igranja s istinom.

Vera, posvećena autorka analitičko-političke emisije koja ima desetominutni prostor nakon dnevnika, završava emisiju sa gostom na "nezgodnu" temu. Vrlo brzo shvata da je najavljena letnja pauza u stvari spremanje njenog otkaza. Nakon što ne dobije podršku od svog kolektiva koji čine ljudi koji predstavljaju razne aspekte (ne)reagovanja i doprinošenja manipulaciji informacijama, Vera u programu uživo daje otkaz razotkrivajući manipulacijski sistem. To joj se obija o glavu kad krene medijska odmazda, te borba sa vidljivim i nevidljivim neprijateljem za nju tek počinje.

Igraju: Vladan Slavković, Tanja Petrović Živković, Jelena Rakočević, Darko Ivić, Miloš Lazarov, Mirjana Zeljković, Marko Panajotović i Maja Šuša.

Rezervišite ulaznice telefonom, SMS-om ili e-mailom, a preuzmite ih na blagajni Reflektor teatra pred početak predstave.

50% popusta za studente, srednjoškolce i članove Light Card kluba prijatelja. Popust je moguće ostvariti samo na blagajni Reflektor teatra ili rezervacijom.

Radno vreme blagajne: Radnim danima od 10h do 20h.

Poslušajte muziku iz predstave "Urednik":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA