≫ 

Obustavlja se Beogradska letnja scena na Tašmajdanu: Predstave će biti održane kad se steknu uslovi

Za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta

  • 1
Beogradska letnja scena, mjuzikl "Mamma Mia!" na Tašmajdanu / Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu obustavlja se danas usled novonastale situacije i promene epidemiološke slike virusa Covid-19, današnja je odluka Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.

Kako je navedeno, ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu.

Beogradska letnja scena, mjuzikl Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje - poručuju u saopštenju.

Grad Beograd je zahvalio svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi.

U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA