Pan teatar: "Da bi naše pozorište opstalo, potrebne su nam donacije"

Pan teatar bi vam u vrednosti sredstava koja nam donirate obezbedio karte za repertoar od trenutka kad izvođenje predstava bude moguće

  • 1
Pan teatar Pan teatar Foto: Dragan Petrović i Miodrag Todorović

"Pan teatar" već 21 godinu radi kao samofinansirajuće, repertoarsko pozorište u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 298). Na repertoaru imamo 37 pozorišnih predstava. Dugi niz godina smo učesnici mnogih domaćih i međunarodnih festivala i nosioci mnoštva nagrada i priznanja.

Decu i mlade okupljamo i u dramskom studiju "Pan teatra" u okviru škole glume, scenskog govora i pokreta. Naši polaznici (deca i omladinci) su takodje učesnici festivala i dobitnici nagrada. Mnogi od njih su već ostvarili zapažene uloge u domaćim filmovima i serijama. Za sve ove godine realizovali smo i veliki broj besplatnih dramskih radionica za decu i mlade kao i veliki broj humanitarnih predstava. O našem radu se možete informisati i na našoj zvaničnoj veb stranici www.panteatar.rs

U našem pozorištu je angažovano (putem autorskog honorara) oko 30 samostalnih umetnika i nezaposlenih umetnika i tehničara. Od 15.03.2020. zbog pandemije COVID 19 nismo u mogućnosti da obavljamo svoje redovne aktivnosti, tj. da održavamo svoje predstave na našoj sceni i gostovanjima jer naš rad podrazumeva okupljanje, pa smo tako ostali bez jedinog izvora prihoda.

Tokom vanrednog stanja emitovali smo besplatno (na našoj veb stranici i na našem youtub-e kanalu) neke od dečijih predstava, kao i serijal (od 25 epizoda) "Boka i Čeda čitaju basne", koji smo snimili u uslovima kućne izolacije kao poklon mališanima u doba pandemije i kućne izolacije. Predstave i serijal je do sada odgledalo nekoliko hiljada posetilaca.

Pan teatar Pan teatar Foto: Dragan Petrović i Miodrag Todorović

Obzirom da javna okupljanja i dalje nisu moguća (i nezna se do kada će biti tako), a da bi naše pozorište opstalo, potrebne su nam donacije, kako bismo nastavili rad kad to bude moguće. Pan teatar bi vam u vrednosti sredstava koja nam donirate obezbedio karte za repertoar od trenutka kad izvođenje predstava bude moguće.

Karte bi se mogle iskoristiti do 31.12.2021.godine. Pozivamo vas u pomoć , svaka vaša donacija nam znači!

Račun na koji možete uplatiti Vašu pomoć je: 205-172025-53 kod Komercijalne banke AD Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sheila broflovski

    14. avgust 2020 | 08:16

    Gde je nestao neoporezovani novac od novogodišnjih predstava, ? "Pan" teatar bi pre svega mogao da stavi na svoj repertoar basnu "Cvrčak i marav"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA