Planula korona u Narodnom pozorištu: Zaraženi direktorka Opere, glumci, većina na testiranju

Većina zaraženih je otišla na testiranje, pojedini su zadržani u bolnicama dok je određen broj umetnika u kućnoj izolaciji

  • 4
Narodno pozorište Foto: Tanjug/ Nikola Anđić

Korona zaraza hara Narodnim pozorištem u Beogradu, zbog čega je pod krovom nacionalnog teatra nastala opšta panika, piše Alo.

Zbog ovoga su otkazane probe za predstavu "Toska" na koju je dolazio skoro čitav ansambl uključujući i tehničku podršku.

Zaraženo je više od 60 članova ansambla Opere. Virusom je inficirana direktorka Opere Jasmina Trumbetaš, potom solisti, reditelji, kostomografi i ostalo osoblje.

Narodno pozorište Foto: Marko Jovanović

U nacionalnom teatru među zaraženima ima i članova glumačkog ansambla.

Većina zaraženih je otišla na testiranje, pojedini su zadržani u bolnicama dok je određen broj umetnika u kućnoj izolaciji.

Pošto je veliki broj umetnika Narodnog pozorišta inficiran korona virusom, sinoć je otkazana predstava "Balkanski špijun" i koncertno izvođenje Pučinijeve opere "Toska" planirano za večeras.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    30. oktobar 2020 | 17:48

    I naravno niko nema simptome hahaha

  • Darko

    31. oktobar 2020 | 00:46

    Smenite ovu nesposobnu upravu u NP ! Aman vise . Ta direktorka je ona sto je predvodila pevanje na pijaci sa prazilukom ... praziluk direktorka ! Pa sto onda kriju da su zarazeni i jos gore njje prekinut rad... pa ko ce da ide da slusa i gleda bilo sta u tu zarazu???? !!!

  • Sale71

    30. oktobar 2020 | 17:02

    Blago njima, više ne moraju nositi masku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA