≫ 

Miloš Biković sa bokserskim rukavicama najavljuje onlajn predstavu "Kad su cvetale tikve"

Prevod će biti obezbeđen na ruski i engleski jezik

  • 0

Direktan prenos predstave Beogradskog dramskog pozorišta"Kad su cvetale tikve", biće organizovan preko interneta 24. decembra od 18h, te će ovaj komad, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, uživo pratiti publika širom sveta.

Prevod će biti obezbeđen na ruski i engleski jezik. Live stream se organizuje u saradnji Beogradskog dramskog pozorišta, Arhangel studija, Bokserskog saveza Srbije i Federacije boksa Rusije, kao svojevrsna najava Svetskog prvenstva u boksu koje će sledeće godine biti održano u Beogradu.

Što se tiče repertoara BDP-a, izvođenje predstave "Čitač", kao i premijera i repriza predstave "Kišne kapi na vrelom kamenju" - otkazano je.

Zbog tekuće epidemiološke situacije, o terminima igranja ostalih predstava do kraja decembra ili eventualnim otkazivanjima, javnost će blagovremeno biti obaveštena.

Beogradsko dramsko pozorište nastavlja sa pripremom svojih projekata. U toku su probe aktuelnih produkcija, Living room, autorski projekat Ersana Montdaga, i Baal, Bertolta Brehta, a u režiji Dijega De Bree, a uskoro počinje priprema komada Cement, Hajnera Milera, a u režiji Sebastijana Horvata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA