Nova hit predstava Sandre Bugarski i Vladana Savića: Neka bude šta bude (samo da je muško)

Zvezde najpopularnije domaće serije "Igra sudbine" vSandra Bugarski i Vladan Savić će u subotu 6. marta na sceni Akademije 28 premijerno odigrati hit predstavu "Neka bude šta bude (samo da je muško)"

  • 0
Akademija 28 Foto: Dalibor Tonković

U pitanju je komedija tipa duodrame, u kojoj će ovo dvoje izvanrednih glumaca publici dočarati toplu, ljudsku priču o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da dobiju potomstvo uz sve peripetije koje ih snalaze. Osim puno elegantnog humora, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji će kod publike izazvati jake emocije.

- Ja ću kao glumica probati da dočaram svim ljudima, koje muči problem da dobiju potomstvo, da nije sve tako crno, da šanse uvek postoje, a ono što je divno da pozorište uvek nekako nudi nadu. Ovu predstavu igramo u slavu braka, u slavu ljubavi, u slavu dece rođene i nerođene! - izjavila je Sandra Bugarski.

Akademija 28 Foto: Dalibor Tonković

Vladan Savić se takođe potpisuje kao testopisac i režiser predstave, scenograf je Tanja Žiropađa, a kostime je osmislila Kristina Savić.

Iako su veliku popularnost stekli ulogama u najpopularnijoj televizijskoj seriji, Sandra Bugarski i Vladan Savić su tokom višedecenijske karijere odigrali nebrojeno sjajnih uloga kako u svojim matičnim kućama, Beogradskom dramskom pozorištu i Pozorištu na Terazijama, tako i na scenama širom Srbije, ali i u brojnim filmovima i serijama. Oni su pre svega pozorišni glumci i žele da direktno sa publikom podele emociju i dočaraju svu lepotu pozorišne umetnosti.

Drugo izvođenje predstave u Beogradu zakazano je za 17. mart na sceni Akademije 28, a 8. marta predstavu će moći da vidi publika u Požarevcu i 9. marta u Obrenovcu. Broj posetilaca je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

Karte za predstave 6. i 17. marta se mogu kupiti na blagajni Akademije 28.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA